• Buffèfat
    1.Mortadellaskinka med grillade grönsaker
    2.Marinerad kycklingfilé med krämig BBQ-sås
    3.Rökt kalkonbröst med granatäpple och ruccolasås
    4.Rostbiff med remoulad och rostad lök
    5.Lufttorkad skinka med rostade solroskärnor och hyvlad parmesan
    6.Salami med oliver och soltorkad tomat
    7.Dubbelmarinerad fläskfilé med pesto vinegrette
    8.Halstrad chorizo med chevré creme
    9.Citrus marinerade räkspett med sjögrässallad
    10.Färskrökt lax med pepparrots creme
    11.Gin och enbärsgravad lax med hovmästarsås
    12.Varmrökt lax med ägghalvor, sparris och romsås
    13.Terriyakimarinerad lax med asiatisk dressing
    14.Carpaccio på tonfisk med tomat och ört vinegrette
    15.Crostini med chilimarinerade handskaladeräkor

  • Tillbehör

    Potatissallad med creme fraiche och kapris
    Pastasallad med färska grönsaker i vinegrette
    Matvetesallad med rostade rotsaker och torkade frukter
    Grekisk sallad med fetaost, oliver och rödlök
    Tomat och mozzarellasallad med rödlök och färsk basilika
    Rustika grillade grönsaker
    Potatisgratäng
    Ost, marmelad, kex och druvor
    Fruktfat

  • Inklusive
    Hembakad focaccia alt mörkt bröd och örtsmör

    Pris
    3 fat+2 tillbehör 235kr
    4 fat+2 tillbehör 265kr
    5 fat+2 tillbehör 305kr
    6 fat+3 tillbehör 360kr

  • Extra
    Ost och skinkpaj
    Tomat och sparrispaj
    Kantarell och lingonpaj
    Spenat och fetaostpaj med pinjenötter
    30kr/portion

  • Det lilla extra
    3 sorters tryfflar
    Chokladmousse i glas med hallonsås
    Pannacotta med marinerade bär
    ”Cheesecake” i glas med passionsfrukt sås
    50kr/portion

    Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi gärna både större och enklare bufféer enligt Ert önskemål
    koket@sturupairporthotel.se